Využijte sílu automatizace s DOCU-X OCR: řešení pro inteligentní vytěžování dat!

Pro firmy je klíčové, aby dokázaly efektivně a rychle zpracovávat velké množství dokumentů. DOCU-X OCR představuje moderní nástroj, který umožňuje snadnou digitalizaci a vytěžování dat z naskenovaných i elektronických dokumentů, jako jsou například faktury, objednávky nebo dodací listy. Tento systém Vám poskytne výraznou časovou úsporu, zlepší přesnost zpracování dat a snadno se propojí s Vašimi stávajícími systémy.

Využijte sílu automatizace s DOCU-X OCR: inteligentní vytěžování dat!

Rychlost a efektivita na prvním místě

Díky DOCU-X OCR nemusíte ztrácet čas ručním přepisováním dat, které je navíc často náchylné k chybám. Tento systém automatizuje celý proces – od čtení dokumentů po zadávání dat do Vašich podnikových systémů. Výsledkem je až 80% zrychlení práce, což umožní Vašim zaměstnancům soustředit se na důležitější úkoly.

Přesnost, na kterou se můžete spolehnout

Chyby při manuálním zpracování dokumentů mohou mít značné dopady na chod firmy. DOCU-X OCR tento problém řeší pomocí automatické validace dat. Systém pečlivě kontroluje vytěžené i zadané informace na základě předem nastavených pravidel a dokáže je porovnávat s dalšími zdroji dat, jako jsou číselníky z vašeho ERP nebo CRM systému.

Chytrý algoritmus

DOCU-X OCR využívá pokročilých algoritmů, které se neustále zdokonalují. Systém se učí z každého zpracovaného dokumentu, což mu umožňuje dosahovat stále lepších výsledků. V některých případech může dokonce dokument zpracovat zcela automaticky, bez potřeby lidského zásahu, pokud si je jistý správností dat. To snižuje nutnost manuální kontroly na minimum.

Máte dotazy ohledně DOCU-X OCR nebo byste rádi viděli živou ukázku? Ozvěte se nám!